Home 2010 Nehéz puttonnyal érkezett a Mikulás

Nehéz puttonnyal érkezett a Mikulás

by admin
0 comment

Száznál is több gyerek várta a Mikulást a Beregszászi téren. A meglepetés nem is maradt el, mert a nagyszakállú mindenkihez személyes üzenettel érkezett. Egy másik helyszínen pedig, a Gyermekekért XI. Alapítvány adománygyűjtő akciójában, a vártnál jóval több ajándék gyűlt össze.

A Gyermekekért XI. Alapítvány 2009. december elseje és 10.-e között adománygyűjtő akciót szerveztünk az Etele út, Tétényi út találkozásánál lévő téren, a kerület hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére. Az első nap mindössze két csomagot kaptunk, de ahogy teltek a napok, egyre több kerületi lakos érdeklődött az erre a célra felállított sátornál.

A kezdeti nehézségek után, szinte magunk sem akartunk elhinni, hogy napról napra nagy mennyiségű ajándékot tudtunk összegyűjteni. Megható volt, hogy az embere milyen jó szívvel adakoznak, még ebben a nehéz gazdasági helyzetben is, ha tudják, hogy az adományuk jó helyre kerül, nemes célt szolgál.

Nyugdíjasok kis pénzükből mikuláscsomagot vettek, de volt olyan fiatal sportoló is, aki értékes versenykerékpárját ajánlotta fel.

Mi mindannyian, az alapítvány tagjai nagyon boldogok voltunk, hogy segíthettünk szegény sorsú gyermekeknek, akiknek talán boldogabbá tehetjük az ünnepeket.

Jövőre újra megrendezzük akciónkat és várunk minden kedves adományozót a Gyermekekért XI. Alapítvány sátrához!

Dr. Surányi Ilona, kuratoriumi elnök

Forrás: Tizenegyes 2009. december hónap

You may also like