Home Együtt az adó 1%-ával!

Együtt az adó 1%-ával!

by admin

Kedves Látogatónk! Tisztelt Támogatónk!

Gyakran tesszük fel a kérdést magunkban: Vajon mire fordítódik az általunk befizetett adó?

Szeretnénk tudni, hogy körülöttünk lévő világ jobbítása mellett, kiknek nyújtunk ténylegesen anyagi segítséget a személyi jövedelemadó befizetésével. Jelenleg Ön adója kétszer 1%-áról saját maga dönthet, hogy mely szervezetek munkáját kívánja megkönnyíteni. A Gyermekekért XI. Közhasznú Alapítvány elsődleges feladata a Budapest XI. kerületi és határontúli hátrányos helyzetű családok, gyermekek mindennapi életének segítése. Legyen szó karácsonyról, természeti katasztrófáról vagy határontúli magyar emberek támogatásáról, a Gyermekekért XI. Közhasznú Alapítvány 2009 óta anyagi és nem anyagi források előteremtésével szolgálja a hatrányos közösségek igényeit. Küldetésnyilatkozatunk maradéktalan teljesítéséhez minden támogató segítségre szükségünk van.

Az adójogszabályok alapján alapítványunk megfelel az elvárt követelményeknek, így a személyi jövedelemadójának a civil szervezetek részére adható 1%-ával Ön is támogathatja a Gyermekekért XI. Közhasznú Alapítványának célkitűzéseit is.

Arra kérjük, idén se feledkezzen meg a segítségnyújtásnak erről a számunkra rendkívül fontos lehetőségéről, és támogassa szervezetünket adója 1%-ával.

Segítségét köszönjük mindazok nevében, akiknek az Ön adóforintjaival mi is segíteni tudunk:

Adószámunk: 18264416-1-43