Home 2010 2010 Mikulásgyár gyűjtés vége

2010 Mikulásgyár gyűjtés vége

by admin
0 comment

A Gyermekekért XI. Alapítvány által megrendezett Mikulásgyári adománygyűjtő akcióban közel 100 nagy zsák ajándék gyűlt össze.

A Gyermekekért XI. Alapítvány 2010. december 6. és 9.-e között adománygyűjtő akciót szervezett az Etele út, Tétényi út találkozásánál lévő téren, a kerület hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére. Ebben az évben már az első nap is több csomagot kaptunk, de ahogy teltek a napok, egyre több kerületi lakos érdeklődött az erre a célra felállított – már a kerületiek által megszokott – sátornál.

Megható volt, hogy az embere milyen jó szívvel adakoznak, még ebben a nehéz gazdasági helyzetben is, ha tudják, hogy az adományuk jó helyre kerül, nemes célt szolgál.

Nyugdíjasok, kispénzű emberek és ezúttal sok fiatal kerületi lakos is felkereste sátrunkat /lakókocsinkat, voltak olyan kerületi lakosok, aki értékes műszaki cikkeket ajánlottak fel. A legkisebb adomány amit sok szeretettel kaptunk, az egy dobókocka volt.

Ezek után következik a csomagok elkészítése és a 60 legrászorultabb gyermek december 20 -án veheti át a személyre szóló ajándékát.

Mi mindannyian, az alapítvány tagjai nagyon boldogok vagyunk, hogy az adományozók segítségével segíthetünk szegény sorsú gyermekeknek, akiknek talán boldogabbá tehetjük az ünnepeket.

Jövőre újra megrendezzük akciónkat és várunk minden kedves adományozót a Gyermekekért XI. Alapítvány sátrához!

Gyermekekért XI. Közhasznú Alapítvány

Forrás: 2010. december 10.

You may also like